Rruga Brigada e VIII, Tiranë
067 413 2582
067 413 2582
Delivery

THE BEST SUSHI IN TIRANA

Rreth Nesh

SoSushi ju sjell më të mirën e Detit, me peshk të freskët që vjen çdo ditë dhe një menu e gjerë. SoSushi me siguri që është destinacioni juaj i preferuar për sushi të shijshëm dhe të freskët.

Menu

Shikoni menunë tonë të pasur me nje shumëllojshmëri ushqimesh aziatike…

All You Can Eat

Jemi krenarë të prezantojmë programin tonë të drekës, jo vetëm me rolls por shumë më shumë…

Business Lunch

Plot katër paketa të ndryshme nga ku ju mund të zgjidhni cfarë të konsumoni sot për drekë…

Special Offers

Mikse speciale të ofruara në sasi të ndryshme dhe me sushi të ndryshëm…

Rezervo një tavolinë

Plotëso fushat e mëposhtme dhe do ju telefonojmë t’ju konfirmojmë rezervimin tuaj.